Natuur

Natuur

Laat je verrassen door de prachtige natuur

Spaanse natuur

Finca La Vida Loca ligt dicht bij een tal nationale parken met prachtige natuur en wandelroutes.

El Chorro

De turquoise gekleurde meren van El Chorro zijn betoverend. In de zomer kan je deze meren bezoeken om te zwemmen en relaxen. Indrukwekkend is de Garganta del Chorro, een diepe kloof omgeven door steile kliffen.

El Caminito del Rey

In natuurpark El Chorro kun je een wandeling maken over El Caminito del Rey, het pad van de koning. Een attractie die je niet mag missen! Deze loopbrug, die vroeger bekend stond als de gevaarlijkste loopbrug ter wereld, is na een grondige renovatie heropend voor het publiek. De spectaculaire wandeling van 7,5 km voert u door prachtige natuur en langs steile kliffen met spectaculaire uitzichten. Deze tour is zeer aanbevolen, maar minder geschikt voor mensen met hoogte- en/of dieptevrees.  

El Torcal

Een wandeling langs de grillige kalksteenkliffen in het nationale park El Torcal is een echt hoogtepunt. Er zijn korte en lange wandelpaden in dit prachtige natuurgebied en u kunt hier regelmatig roofvogels en steenbokken spotten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Benalmadena gondelbaan

Voor het allerbeste uitzicht kunt u naar de Benamaldena-kabelbaan gaan. Bewonder alle bezienswaardigheden vanaf grote hoogte en maak hier een mooie bergwandeling. De rit met de kabelbaan duurt ongeveer 15 minuten. In de zomer kunt u genieten van een valkerijshow met indrukwekkende roofvogels.

Aan het genieten van deze prachtige omgeving? Boek uw verblijf bij Finca La Vida Loca!