Huishoudelijk reglement
Finca La Vida Loca

Het appartement is beschreven op de website www.fincalavidaloca.com. Deze website is met de grootste zorg samengesteld, maar er kunnen verschillen zijn tussen de op de website gepresenteerde tekst en/of foto’s en de actuele situatie in en om de appartementen ten tijde van het bezoek door de gast(en). Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

Het minimum verblijf in een appartement is 3 nachten in juni, juli, augustus en september. De andere maanden is het minimum verblijf 2 nachten.

De appartementen zijn 24 uur per dag toegankelijk. De appartementen hebben ieder een eigen ingang.

Het is verboden derden gebruik te laten maken van de appartementen. Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de gebruiker en niet zonder bijbetaling overnachten in de appartementen.

Het appartement dient in schone staat te verkeren bij vertrek. Voor aanvang wordt door de gebruiker een opnamestaat gemaakt. Indien de kamer bij vertrek zodanig afwijkt van de opnamestaat kan de gebruiker de extra vervang- of schoonmaakkosten bij de wederpartij in rekening brengen.

Huisvuil dien je in de daarvoor bestemde container te deponeren.

Roken is niet toegestaan in het appartement. Roken is buiten wel toegestaan.

Kleine huisdieren zijn niet toegestaan.

Barbecueën is niet toegestaan op het eigen terras.

Het nuttigen van zelf meegebrachte dranken en etenswaren is niet toegestaan in de openbare ruimten.

Inchecken kan vanaf 14.00 tot uiterlijk 23.00 u. Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 u. Deze tijden kunnen na onderling overleg aangepast worden.

De wederpartij kan de auto parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen op het terrein. Parkeren geschiedt op eigen risico.

Alle risico’s met betrekking tot verblijf in of rond de appartementen zo ook in of rond het zwembad zijn voor rekening van de wederpartij.

Schade respectievelijk vermissing van (on)roerende zaken die in eigendom van de gebruiker zijn worden gemeld en dienen te worden vergoed aan de gebruiker.

De wederpartij dient de instructies van de gebruiker op te volgen.

Na 23.00 u. dien je zowel in als buiten je appartement geen geluidsoverlast te veroorzaken.

De gebruiker kan de wederpartij bij ongepast gedrag met onmiddellijke ingang de toegang tot het appartementencomplex ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgave van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

Enjoy a wonderful holiday
In our charming Finca


ES B56575574
© 2024 B&B FINCA LA VIDA LOCA