Appartement
El Gecko Dos

El Gecko Dos€ 250 / nacht
op basis van 4 personen

Het appartement in woord en beeld

Dit sfeervolle appartement met een oppervlakte van 75 m2 is geschikt voor 4 personen (tot maximum 5) en ligt op het eerste verdiep van het tweede gebouw met ingang aan de voortuin van de Finca. Het beschikt over 2 ruime slaapkamers met telkens een comfortabele 2 persoons boxspring (180 x 200, eventueel de scheiden), 1 badkamer, een open keuken en een sfeervolle woonkamer voorzien van een éénpersoons slaapbank.

De badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, een toilet en een wastafel. Verder is deze voorzien van badhanddoeken (dagelijks vervangen door nieuwe), bodylotion, shampoo, conditioner en een föhn. Ook zwembadlakens worden voorzien. Het appartement wordt elke dag schoongemaakt. Op deze manier bieden wij een echte hotelservice aan.

Buiten beschikt het appartement over een privé-terras en een lounge corner en terras in de voortuin waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken.

Verder is het ganse appartement voorzien van draadloos internet en kan je tv kijken door middel van een Google Chromecast. Ook niet onbelangrijk: de slaapkamer van van het appartement is voorzien van airconditioning.

Parkeren kan op het domein en er is ook een laadpaal voor elektrische wagens ter beschikking (tegen vergoeding).

De prijs voor dit appartement komt op € 250 per nacht op basis van 4 personen.

El Gecko Dos
Faciliteiten

Groepen
Dit appartement met een oppervlakte van 75 m2 is geschikt voor 4 personen (tot maximum 5).
Ontbijt
Het ontbijt is inbegrepen in de prijs en wordt geserveerd van 09.00 tot 10.30 u. op het overdekte terras.

2 boxsprings en 1 slaapbank
Het appartement is voorzien van 2 comfortabele boxsprings met een grootte van 180 cm bij 200 cm (eventueel te scheiden) en een éénpersoons slaapbank.

Terras
Het appartement is voorzien van een privé-terras en een lounge corner.

1 badkamer
De badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, een toilet en een wastafel en is voorzien van badhanddoeken (dagelijks vervangen door nieuwe), bodylotion, shampoo, conditioner en een föhn.

Draadloos internet
Het appartement beschikt over draadloos internet waarbij tv kijken kan via een Google Chromecast.

Een open keuken
De keuken is voorzien van een koelkast met minibar, een koffieapparaat, een waterkoker en een inductiekookplaat met 2 zones en keukenlinnen.

Airconditioning
De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Meteen je vakantie vastleggen?
Klik op de knop en boek nu!

Enjoy a wonderful holiday
In our charming Finca


ES B56575574
© 2024 B&B FINCA LA VIDA LOCA